Fejes saláta spárgával

  • 2019-05-12

Spárgás ételek

Hozzávalók

Fejes saláta spárgával elkészítése

A megfőtt és jól lehűtött spárgát kb. 2 cm-es darabokra aprítjuk és megfőzzük.

A majonézt és tejszínt keverőtálba téve megsózzuk, citromlével ízesítjük, teszünk bele egy kávéskanál vágott zöldpetrezselymet, és habverővel simára keverjük.

Ízlés szerint porcukorral is ízesíthetjük.

Beletesszük a levélkékre tépett salátát és a spárgát.

Óvatosan összekeverjük, szükség szerint utánaízesítjük.

Aki bővebb lével szereti, keverhet bele egy-két kanálnyit a spárga hideg főzőlevéből.
A kemény tojást tálaláskor a saláta tetejére reszeljük.

Spárga receptek