Avignoni vegyes saláta Saláták, Saláta receptek
- Frissítve: 2023-09-02 Zöldséges ételek
AVIGNONI VEGYES SALÁTA Hozzávalók:
- 50 dkg párolt zöldbab (vagy konzerv)
- 3 szál sárgarépa
- 1 fejes saláta
- 1 csokor zöldpetrezselyem
- zellerzöld
- 1 kanál ecet
- só, törött bors, olaj
- 3 kemény tojás
Avignoni vegyes saláta készítése :
A Húslevesben, vagy vízben párolt sárgarépát feldaraboljuk, összekeverjük a zöldbabbal, a salátát széles csíkokra vágjuk, és a kockára vágott főtt tojásokkal és egy csokor apróra vágott petrezselyemmel, valamint zellerlevéllel elkeverjük.
Adunk hozzá sót, törött borsot, kevés olajat, ecetet ízlés szerint, és a többi anyaghoz keverjük.