Avignoni vegyes saláta Saláták, Saláta receptek

Saláták, Zöldbabos ételek

AVIGNONI VEGYES SALÁTA Hozzávalók:

  • 50 dkg párolt zöldbab (vagy konzerv)
  • 3 szál sárgarépa
  • 1 fejes saláta
  • 1 csokor zöldpetrezselyem
  • zellerzöld
  • 1 kanál ecet
  • só, törött bors, olaj
  • 3 kemény tojás

Avignoni vegyes saláta készítése :
A Húslevesben, vagy vízben párolt sárgarépát feldaraboljuk, összekeverjük a zöldbabbal, a salátát széles csíkokra vágjuk, és a kockára vágott főtt tojásokkal és egy csokor apróra vágott petrezselyemmel, valamint zellerlevéllel elkeverjük.
Adunk hozzá sót, törött borsot, kevés olajat, ecetet ízlés szerint, és a többi anyaghoz keverjük.