Baranyai karaj
- Frissítve: 2023-09-02
Baranyai karaj hozzávalók
- 8 szelet karaj
- 1/2 dl olaj
- 20 dkg gomba
- 1 kis fej vöröshagyma
- só, törött bors, szerecsendió
- 8 szelet sonka
- 8 szelet Göcsej sajt
- 5 dkg vaj
Baranyai karaj elkészítése
A hússzeleteket kiverjük, megsózzuk, és meghintjük egy kevés törött borssal.
Tűzálló tálra, egymás mellé lerakjuk.
A gombát megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk.
Egy kanál olajban megpároljuk a reszelt vöröshagymát, majd a gombát zsírjára sütjük, és a hússzeletekre kenjük.
Teszünk minden szelet húsra egy-egy szelet sonkát és sajtot.
Tálalás előtt 10-15 percig forró sütőben sütjük.