Csárdás leves - Levesek, Leves receptek

- CSÁRDÁS LEVES, Csárdás leves Hozzávalók:

15 dkg marhahús,
15 dkg birkahús,
15 dkg tyúkhús,
20 dkg vegyes zöldség,
bors,
20 dkg burgonya,
1/2 fej kelkáposzta,
1 dkg pirospaprika,
lebbencstészta,
só,
csöves paprika.
A csárdás leves készítése:
A marha és birkahúst 1 liter vízben feltesszük főni csöves paprikával, zöldséggel, borssal, és lassan, gyöngyözve főzzük.
Ha a marhahús puhulni kezd, hozzátesszük a tyúkhúst, és később az apróra vágott burgonyát, majd a laskára vágott kelkáposztát is.
Lebbencstésztát főzünk bele.

csárdás leves , levesek, vadételek, leves

Csárdásleves