Csavart rostélyos
- Frissítve: 2023-09-02
CSAVART ROSTÉLYOS, Hozzávalók:
1 kg rostélyosszelet,
15
dkg szalonna,
10 dkg reszelt sajt,
1 dl olaj, só, bors,
paprikakrém,
szegfűbors, majoránna,
1 fej vöröshagyma,
2 dl tejföl,
1 kanál mustár.
Csavart rostélyos készítése :
A hússzeleteket jól kiverjük, megsózzuk, borsozzuk, meghintjük szegfűborssal, és beborítjuk vékony szalonnaszeletekkel.
Megszórjuk reszelt sajttal és felcsavarjuk.
Hústűvel megtűzzük, forró
olajban megforgatjuk, majd egy kevés vizet aláöntögetve, puhára pároljuk.
Ha megpuhult, a mustárt elkeverjük a tejfölben és ráöntjük.
Makarónival vagy
spagettival tálaljuk.
csavart
rostélyos, vadételek, leves
Csavart rostélyos