Görög beefsteak - Marhahúsos receptek
- 2019-11-26
Görög beefsteak, Hozzávalók:
50 dkg marhahús,
1 tejbe áztatott zsemle,
1 kis fej hagyma,
1 ecetes uborka,
1 tojás,
1 mokkáskanál majoránna,
törött bors,
só,
liszt,
zsír.
Görög beefsteak készítése :
A húst megdaráljuk, és összegyúrjuk a szétmorzsolt zsemlével, az apróra vágott hagymával, a megvagdalt uborkával, a nyers tojással, a majoránnával, sóval, borssal.
A masszából hússzeleteket formálunk, lisztben megmártogatjuk, és egy kevés zsírban, hirtelen kisütjük.
Forró tálra szedjük, és a tetejére, tetszés szerint, pirított hagymát szórunk, vagy 1-1 tükörtojást sütünk.
Görög csirke
Görög felsálGörög
saláta
Görög sertésragu
Görög
sült kolbász
Görög
töltött oldalas
Érdemes kipróbálni
Amerikai
töltött tojás
Bundás banán
Dán karfiolleves