Koppenhágai karfiol saláta
- 2019-05-01 Saláta receptek
KOPPENHÁGAI KARFIOLSALÁTA, Hozzávalók:
1 kg karfiol,
50
dkg kukoricakonzerv,
6 paradicsom,
2
dl kefir,
2 tubus majonéz,
1 kiskanál porcukor,
1 csomó zellerzöld,
só, törött bors,
1 kiskanál citromlé.
Koppenhágai karfiolsaláta készítése :
A
karfiolt rózsáira szedve sós vízben megfőzzük, elkeverjük a kukoricakonzervvel,
a cikkekre vágott paradicsommal.
A kefirt simára keverjük sóval, törött borssal,
a majonézzel, a porcukorral, a finomra vágott zellerzölddel és a citromlével.
A salátát jól elkeverjük, és néhány órán át hűtőszekrényben hűtjük.
koppenhágai
karfiolsaláta, vadételek, leves
Koppenhágai karfiolsaláta