Kukoricás csirkecomb

  • Frissítve: 2023-09-02  

Csirkehúsos ételek

KUKORICÁS CSIRKECOMB, Hozzávalók:

8 db csirkecomb,
5 dkg vaj,
só, bors,
1 evőkanál reszelt hagyma,
5 db paradicsom,
babérlevél,
1 doboz konzervkukorica

Kukoricás csirkecomb elkészítése :

Egy tűzálló tálat megkenünk hideg vajjal és elhelyezzük benne a megsózott, borssal meghintett csirkecombokat. Kb. 40-50 percig hagyjuk sülni.

Egy kevés vajon megpirítjuk az evőkanálnyi reszelt vöröshagymát, majd rátesszük a feldarabolt paradicsomokat.

Lassú tűzön, takaréklángon, fedő alatt puhára pároljuk, átszűrjük, majd beletesszük a csemege kukoricát is. Jól felforrósítjuk és a csirkecombokra öntjük.

Még együtt is melegítjük egy rövid ideig, majd forrón tálaljuk.

Kukoricás csirkecomb

    Különleges töltött csirke     Lángoló ananászos csirke