Milanói ropogós
- 2019-05-02 Rizses és tészás egytálételek, Makaróni
Milanói ropogós, Hozzávalók:
5 dkg főtt csirkehús,
20 dkg főtt füstölt marhanyelv,
20 dkg főtt makaróni,
2 evőkanál reszelt parmezán sajt,
2,5 dl fehérmártás,
zsemlemorzsa,
liszt,
vaj,
2 tojás,
zsír,
zöldpetrezselyem,
3 citrom,
szerecsendió,
só,
bors.
Milanói ropogós
készítése :
A húsokat és a makarónit megdaráljuk, összekeverjük fehérmártással,
reszelt sajttal. Fűszerezzük és összeforraljuk. Levesszük a tűzről, egy tojást
keverünk bele, és lehűtjük.
Hidegen kis rudacskákat formázunk belőle, és forró
zsírban megsütjük.
Rántott petrezselymet és citromot adunk hozzá.
Milanói ropogós