Nyári vitaminsaláta 2.
- Frissítve: 2023-09-02
Nyári vitaminsaláta 2., Hozzávalók:
30 dkg paradicsom,
30 dkg zöldpaprika,
3 uborka,
1 fej vöröshagyma,
1 mokkáskanál porcukor,
só,
1 citrom leve,
2 evőkanál olaj,
1 mokkáskanál tört koriandermag,
1 dl tejföl.
Nyári vitaminsaláta 2. készítése :
A paradicsomot kockára, a zöldpaprikát csíkokra, a hagymát karikára vágjuk.
Az uborkát héjasan gyaluljuk le, besózzuk, majd egy fél óra múlva kicsavarjuk.
Egy kevés porcukorral (ha kell még, sóval), a citrom levével elkeverjük
a zöldségeket. Ízesítjük olajjal, egy mokkáskanál törött korianderrel
és 1 dl tejföllel.
Elkeverve, alaposan lehűtve tálaljuk.
Nyári vitaminsaláta 2.