Nyúlgerinc tejfölös mártásban - Vadhús receptek
- Frissítve: 2025-01-15
Vad receptek
NYÚLGERINC TEJFÖLÖS MÁRTÁSBAN, Hozzávalók:
2 nyúlgerinc,
só, bors,
10 dkg füstölt
szalonna,
5 dkg zsír,
1 hagyma,
3 dkg liszt,
2 dl tejföl,
mustár, szegfűbors.
A nyúlgerinc tejfölös mártásban készítése:
A
nyúlgerincet hártyáitól letisztítjuk, megsózzuk, borsozzuk, vékonyra vágott szalonnaszeletekkel
befedjük, és forró zsírban 1/2 órát sütjük.
Finomra vágott hagymát adunk hozzá,
megpirítjuk, beleszórunk egy kevés lisztet, a tejfölt, és a szükséges mennyiségű
vizet öntjük hozzá. Kb. 25 percig pároljuk.
Ízesítjük mustárral és egy kevés
őrölt szegfűborssal.
<<< vad ételek
nyúlgerinc tejfölös
mártásban, vadételek, leves
Nyúlgerinc tejfölös mártásban