Nyúlpecsenye magyarosan - Vadhús receptek
- Frissítve: 2025-01-15
Vad receptek
NYÚLPECSENYE
MAGYAROSAN, Hozzávalók:
1 nyúlgerinc
egy pár combbal,
2 citrom,
1 csomó
vegyes zöldség,
5 dkg füstölt
szalonna,
1 fej hagyma,
1 dl tejföl
Nyúlpecsenye magyarosan elkészítése
A nyúlhúst alaposan megtisztítjuk. Füstölt szalonnával megtűzdeljük,
és citromlével bedörzsölve állni hagyjuk 1-2 órán át.
A tetejére zsírt rakunk,
és a gyengén sózott nyulat előmelegített sütőben, felső lángon kezdjük sütni.
Közben saját levével locsolgatjuk.
A félpuha húst megszórjuk a tisztított,
karikára vágott vegyes zöldséggel és a szeletelt hagymával. A kész pecsenyét saját
piros mártásával tálaljuk, melybe egy kevés tejfölt tettünk.
burgonyapürét
adunk hozzá.
<<< vad ételek