Spanyol zöldséges hús
- 2023-09-03 Sertés ételek
Spanyol zöldséges hús, Hozzávalók:
személyenként 14 dkg marha-,
sertés- vagy csirkehús,
1 kis fej vöröshagyma,
30 dkg zöldborsó,
30 dkg zöldbab ,
egy fél fej fejes saláta,
1 dl fehér bor,
1 evőkanál
paradicsompüré.
Spanyol zöldséges hús készítése :
A
darabokra vágott húst forró olajban megforgatjuk, majd ebben a zsírban az apróra
vágott vöröshagymát is üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a zöldbabot, zöldborsót,
paradicsompürét, salátát (csíkokra vágva), fehér bort, és az egészet fedő alatt
puhára pároljuk.
Zsírjára lesütjük, és forrón tálaljuk
Spanyol bab
Spanyol
csirke
Spanyol csirke más módon
Spanyol
omlett