Tűzdelt nyúlgerinc angolosan - Vadhús receptek
- Frissítve: 2025-01-15
Vad receptek
Tűzdelt
nyúlgerinc angolosan, Hozzávalók:
2 egész nyúlgerinc,
4 dk g só,
5 dkg zsír,
10 dkg füstölt szalonna,
törött bors,
gombás rizs,
burgonyapüré.
Tűzdelt
nyúlgerinc angolosan készítése:
A nyúlgerinc hártyáját éles késsel
lefejtjük, a húst füstölt szalonnával megtűzdeljük, sóval, borssal meghintjük,
és forró sütőben 15-16 perc alatt angolosra sütjük. Tálaláskora 2 filét a gerincről
lefejtjük, szépen fölszeleteljük, és visszahelyezzük. Tálra tesszük, burgonyával
és gombás rizzsel körítjük.
<<< vadhús
receptek
nyúlpecsenye magyarosan,
vadételek, leves
Tűzdelt nyúlgerinc angolosan