Vagdalt nyúlhús - Vadhús receptek
- Frissítve: 2025-01-15
Vad receptek
Vagdalt
nyúlhús, Hozzávalók:
2 nyúlcomb,
1 vöröshagyma,
só,
pirospaprika,
petrezselyem,
1 tojás,
2 tejbe áztatott zsemle,
zsír.
Vagdalt nyúlhús készítése:
A nyúlhúst lefejtjük a combokról, megdaráljuk, zsírban sült, reszelt vöröshagymával,
sóval, pirospaprikával, apróra vagdalt petrezselyemmel, egy egész tojással
s a kicsavart zsemlékkel jól összedolgozzuk. Zsírozott tepsiben nyúlgerincszerűen
megformázzuk, megkenjük zsírral, és sütőben szép pirosra sütjük.
Közben forró
tejfölös zsírral öntözgetjük.
<<< vadhús
receptek
nyúlpecsenye magyarosan,
vadételek, leves
Vagdalt nyúlhús