Ecetek és olajok - Gasztronómia, Könyv
A könyvben a hasznos praktikák mellett néhány igazán ínyenc receptet is talál.
A tartalomból:
Ecet - az ezerarcú
A bor savanyú testvére
Az ecet színes világa
Házi készítésű ecet
Ecetízesítés
A test és a lélek ápolása ecettel
Az ecet mint ételízesítő
Hús és hal pácolása
Zöldség és gyümölcs tartósítása
Fűszeres mártások és ételízesítő krémek
Olaj - a Nap gyermeke
A folyékony arany
Hidegen sajtolt vagy finomított olajok
Az olajfajták ábécéje
Olaj a konyhában
Szépségápolás olajjal
Olajfűszerezés
Ínyencfalatok olajjal
Pesto és krém
Olajban tartósított kincsek
Sütés olajjal
Ecet és olaj - az álompáros
A konyha alapelemei
Vinaigrette és majonéz
Mártások és szószok - könnyed hozzávalók
Természetes szépség - hajápolás ecettel és olajjal
Saláták a négy évszakra
Gyümölcs és zöldség finom öntettel
Kiadós pácolt ínyencségek
Kiemelt termékek | Igen |
---|---|
Szerző: | Petra Teetz |
Kiadó | Cser Kiadó |
ISBN szám | 9789632780030 |
Kiadás éve: | 2008 |
Oldalak száma: | 68 |
Áfa kulcs: | 5 % |