Telefonszám (H-P:09-17): +36-20/593-5661

Vissza az oldal tetejére

Jelenleg csak vetőmagok rendelhetők oldalunkon!

Az Ön bevásárlókosara üres.

A zöldségek - táplálkozás-élettani hatásai és receptek - Könyv

További képek

  • A zöldségek - táplálkozás-élettani hatásai és receptek - Könyv

Zöldségek. Táplálkozás-élettani hatásai és receptek

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

ISBN szám: 9789632783277
Kiszerelés: Könyv

Könyvünkben a különleges a táplálkozási értékük tekintetében is figyelemre érdemes zöldségfélék közül válogattunk amelyek között néhány kifejezett újdonság is szerepel.

Az elmúlt években számos olyan zöldséget láttunk a piacon, amelyeknek jó, ha a nevét tudtuk. Azóta a cukkini, a brokkoli, a jégsaláta és társai mindennapossá váltak az étrendünkben, természetesen az elmaradhatatlan sárgarépával, burgonyával együtt.

Könyvünkben a különleges, a táplálkozási értékük tekintetében is figyelemre érdemes zöldségfélék közül válogattunk, amelyek között néhány kifejezett újdonság is szerepel.
Jellemzésükről, termesztési tudnivalóikról csak röviden szólunk - a legfontosabbakat kiemelve, hogy maradjon hely a recepteknek is, amelyekkel élve a termesztett vagy vásárolt zöldségféle átlényegül, és testünk táplálékává lesz.

Tovább...

Elérhetőség: Nincs készleten

Ár: 2200 Ft
Iratkozzon fel, hogy értesítést kaphasson, ha a termék újra raktáron van
Szállítás időpontja

A most leadott rendelését
VETŐMAGOK két munkanapon belül átadjuk a futárszolgálatnak kézbesítésre!

Emailben értesítjük a szállítás pontos napjáról számlája kiállítása után.

Szállítási információ

Szállítási díjak

GLS futárszolgálat árai

Csak Tasakos vetőmagok és Könyvek rendelése esetén - 2.400 Ft

Rendelési érték szerint Szállítási költség
3 500 – 24 999 Ft között 3.500 Ft
25 000 Ft-tól előreutalással
maximum 3db csomag
4 500 Ft
4 db csomagtól a szállítási költség külön megállapodás tárgyát képezi. Ilyen esetben emailben tájékoztatjuk a szállítási költség nagyságáról.  

Postai szállítás

Amennyiben a termékek szállítását a Magyar Posta által kérné, úgy kérjük vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal.
Tájékoztató ASZF oldalunkon olvasható!

Termék leírás

Zöldségek. Táplálkozás-élettani hatásai és receptek

A tartalomból
Articsóka
Articsóka vinegrett mártással - Sonkával töltött articsóka
Avokádó
Avokádós-narancsos saláta - Avokádókrém
Áttelelő saláta
Téli saláta
Bámia
Bárány bámiával
Bimbóskel (kelbimbó)
Almás kelbimbósaláta - Kelbimbófelfújt
Brokkoli
Brokkolikrémleves - Besameles brokkoliköret
Cékla
Tejfölös céklaleves - Falusi leves - Nyers céklasaláta
Cikória
Sonkás rakott cikória - Csirkecombok cikóriával - Csőben sült cikória (Chicon au gratin)
Cukkini
Cukkinis csirkecombok - Cukkinifelfújt
Csemegekukorica
Mexikói kukoricás egytálétel - Kukoricás rakott burgonya
Csicsóka
Csicsókafőzelék
Csillagtök (patisszon) Csirkés csillagtök-egytálétel
Feketegyökér
Feketegyökér-egytálétel
Fodros kel
Töltött fodros kel Jégsaláta (fodros saláta)
Jégsaláta feta sajttal
Földimogyoró
Mogyorós hús
Gumós édeskömény
Édeskömény-saláta - Édesköményköret
Kínai kel
Kínaikel-saláta
Laskatök
Laskatökfőzelék
Lóbab (nagy szemű) Szárazbabfőzelék - Babos egytál - Csokoládés babtorta Maghéj nélküli tök (olajtök) Paradicsomos olajtök-egytálétel
Mángold
Sült pulyka mángoldkörettel - Canneloni
Metélőhagyma (snidling)
Snidlinges tojáskrém
Padlizsán (tojásgyümölcs)
Paradicsomos sült padlizsán - Muszaka
Pasztinák
Póréhagyma
Gnocchi póréhagymás besamelmártással - Göngyölt póréhagyma - Póréhagymás pite
Rebarbara
Rebarbarafelfújt - Rebarbaradzsem
Rukkola
Sóska
Spárga
Spenót
Torma
Tormamártás - Tormás szendvicskrém
Zeller
Mustáros sült karaj zellerpürével - Waldorf-saláta - Zelleres-almás rakott
Zöldborsó
Gombás zöldborsó-krémleves - Zöldborsós borjú - Zöldséges puding

További információk
Szerző: Szelekovszky Rita, Valló László
Kiadó Cser Kiadó
ISBN szám 9789632783277
Kiadás éve: 2013
Oldalak száma: 152
Áfa kulcs: 5 %
Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Talán a következő termékek is érdekelhetik: