Hideg vaddisznó szeletek - Vadhús receptek
- Frissítve: 2023-09-02
Vad receptek
Hideg vaddisznó szeletek, Hozzávalók:
1,5 kg vaddisznócomb,
3 dl vörös bor,
ecet,
1 citrom,
20 szem egész bors,
1-2
babérlevél,
1 leveszöldség,
hagyma.
Hideg vaddisznó szeletek
készítése:
A megmosott, kicsontozott combrészt egybe megfőzzük. Nagyobb
fazékban 3 l vizet, a vörös bort, egy kevés ecetet, a citromot vékonyan felszeletelve,
az egész borsot, a karikára vágott sárgarépát, petrezselyemgyökeret, zellert,
hagymát és 1-2 babérlevelet felforralunk. Beletesszük a húst, és egészen puhára
főzzük.
Hidegen szeleteljük, és ecetes tormával tálaljuk.
<<< vadhús receptek