Hideg vaddisznó szeletek - Vadhús receptek

  • Frissítve: 2023-09-02  

Vad receptek

Hideg vaddisznó szeletek, Hozzávalók:

1,5 kg vaddisznócomb,
3 dl vörös bor,
ecet,
1 citrom,
20 szem egész bors,
1-2 babérlevél,
1 leveszöldség,
hagyma.
Hideg vaddisznó szeletek készítése:
A megmosott, kicsontozott combrészt egybe megfőzzük. Nagyobb fazékban 3 l vizet, a vörös bort, egy kevés ecetet, a citromot vékonyan felszeletelve, az egész borsot, a karikára vágott sárgarépát, petrezselyemgyökeret, zellert, hagymát és 1-2 babérlevelet felforralunk. Beletesszük a húst, és egészen puhára főzzük.
Hidegen szeleteljük, és ecetes tormával tálaljuk.

<<< vadhús receptek

Hideg cseresznyeleves
Hideg gesztenyetorta