Hideg zöldségleves
- Frissítve: 20239-08-31
Levesek,
Uborkás ételek | Hideg zöldségleves, Hozzávalók:
1 uborka,
1 vöröshagyma,
1 gerezd fokhagyma,
2 zöldpaprika,
50 dkg paradicsom,
1/2 dl olaj,
só,
bors,
egy kevés ecet,
1 dl tejföl,
metélőhagyma.
Hideg zöldségleves elkészítése:
Az apróra vágott vöröshagymát
egy kevés olajban üvegesre pároljuk, hozzáadjuk az uborkát apró kockákra vágva,
a fokhagymát, a paradicsomot, a paprikát. Fölengedjük vízzel, és jó félóráig főzzük.
Szitán áttörjük, és tejföllel elkeverve, metélőhagymával meghintve, lehűtve tálaljuk.
Hideg vaddisznó szeletek
Hideg
zöldség krémleves
Hideg zöldségleves