Fasírozott tojás - Tojás ételek
- 2019-05-02 Tojásos ételek
Fasírozott tojás hozzávalók:
5 tojás,
1 tejbe áztatott zsemle,
10 dkg gomba,
1 kis fej hagyma,
1 nyers tojás,
zsemlemorzsa,
só, bors, zsír.
A fasírozott tojás készítése:
A főtt tojásokat megdaráljuk az áztatott zsemlével együtt.
Zsírban megpároljuk az apróra vágott gombát, hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát, sót, borsot, és a nyers tojással összedolgozzuk.
Összekeverjük a darált tojásos masszával, pogácsákat formálunk belőle, zsemlemorzsába forgatva forró zsírban kisütjük.
fasírozott tojás, tojás étel receptek, tojásos ételek, tojás, áztatott zsemle, gomba, zsemlemorzsa, zsír
Fasírozott tojás
Firenzei tojás Fokhagymás tojás Gombás omlett Gombával töltött tojás